Foreldremøte for 6-åringer

Postet av Oppdal IL den 14. Aug 2018

Oppdal IL Fotball inviterer til nytt foreldremøte for 6-åringene i kommunestyresalen torsdag 23 august kl 18 !!    😃⚽️❤️😃⚽️❤️😃⚽️❤️😃⚽️❤️

Vi ønsker å ta imot ALLE barn i Oppdal som har lyst til å prøve fotball!!

I møtet vil vi informere litt om klubben vår , hvilke verdier den står for og ønsker å fremme. Å skape en trygg arena for barne våre er helt avgjørende. De viktigste målene er å skape trygghet , mestring , tilhørighet , fotballglede og anerkjennelse. ALLE er like viktige og ALLE skal bli SETT.

Vi håper at alle forstår at foreldreengasjement er avgjørende ifh til å nå disse målene. Derfor er det viktig at så mange som mulig av foreldrene er med å fyller roller rundt laget , for det er dere som skal drifte dette fremover.... Dere som ikke har anledning til å møte kan sende meg en SMS , slik at jeg får vite at deres barn har lyst til å prøve fotball. Mobnr 48096755.

Jeg ønsker dere alle hjertelig velkommen til møtet!!!🤗⚽️

Mvh Erik Botten Oppdal IL Fotball Trenerveileder



Samarbeidsavtale OIL - Prøven Bil

Postet av Oppdal IL den 10. Aug 2018


Oppdal Idrettslag og Prøven Bil Oppdal har med virkning fra 1.august 2018 inngått en samarbeidsavtale.

Samarbeidsavtalen går ut på at Oppdal IL honoreres med hhv. kr 2.500,-  per nybil og kr 1.500,- per bruktbil solgt til medlem/medlems familie. Fra og med bil nr 21 økes satsene til hhv. kr 3.000,-/2.000,- beregnet fra bil nr 1. 

I tillegg er intensjonen at Prøven Bil skal bidra til å øke antall medlemmer i OIL gjennom å promotere avtalen til sine kunder. 

Prøven Bil vil få tilgang til å markedsføre seg under større arrangement i regi av OIL