Ny i klubben - hvordan melde deg inn - treningsavgift

Postet av Oppdal IL - Alpint den 4. Nov 2018


Alle må være registrert bruker i Min idrett og legge til Oppdal Alpin Klubb som sitt idrettslag/klubb

Alle som ikke har registrert seg MÅ nå registrere seg via Min idrett: https://mi.nif.no/

Alle som skal delta i organisert idrett i Norge må være registrert via Min Idrett, slik er det heller ingen unntak for oss.

På sidene til Min idrett er det godt forklart hvordan man skal gå frem, og om man følger veiledningen der trinn for trinn vil du få til registreringen. 

Trenger du hjelp? 

På forsiden på Min idrett (bilde over) er det flere valg på siden hvor du kan registrere ny bruker. alle går til samme sted, så spiller ingen rolle fra hvilket sted du klikker deg inn.  

Min idrett har også hjelpesider, den beskriver hvordan du skal legge til familiemedlemmer, ny klubb mv. https://itinfo.nif.no/Min_idre...

Medlemsavgift og treningsavgift 

Etter at alle er som deltar på alpinrekrutten og barmarkstrening i idrettshallen blir registrert 15. november, vil det først sendes ut krav om medlemsavgift. Denne er kr 0,-, det vil si at ingenting skal betales. 

Vi kan hjelpe til med registreringen - i idrettshallen 7. november

Onsdag 7. november vil representanter fra klubben være i idrettshallen for å sørge for at alle som ikke er registrert blir registrert. 

Deretter blir det sendt ut treningsavgift. 

T-skjorter som bevis på betalt treningsavgift 

Alle som har betalt treningsavgift får utdelt trenings t-skjorte. Betalt treningsavgift vil være påkrevd for å være med på trening fra og med 14. november


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline