Alpinrekrutten vinter 2021

Postet av Stein Kjartan Vik den 23. Des 2020

 

 

Vi ønsker 2013-, 2014-, 2015- og 2016- modeller velkommen til alpinrekrutten vinteren 2021!

Praktisk info

Når: Torsdager kl 17.50 – 19.00 fra og med den 7. januar og fram til påske. - Presis oppmøte til kl 17.50 er viktig da alle gruppene samles og starter oppvarming og blir kjent da.

Oppmøte: Vangslia, ved billettbua/infotavle i bunn av barneheisen/t-kroken. 

Påmelding: Ny i klubben? Meld barnet inn i Oppdal Alpin klubb her: https://medlemskap.nif.no/Start/Index/841032  

Last også ned Spond, ved å følge denne: https://group.spond.com/TIYVX 

All informasjon om alpinrekrutten kommer i Spond.

Krav for å være med på alpinrekrutten: Barna må være i stand til å kjøre ned bakken helt på egen hånd, svinge og stoppe. Det er en fordel om de tar heisen selv (barneheis for de minste og t-krok for de større). Trenger de hjelp i heisen må en forelder være med og hjelpe barnet.

Hvis barnet ditt ikke er klar for å kjøre helt på egen hånd til 7. januar, er dere selvfølgelig velkommen til å bli med så snart barnet får det til. Dra masse på ski, kos dere og øv!


Opplegget vinteren 2021

Alpinrekrutten skal gi barna grunnleggende skiferdigheter, med fokus på trygghet, mestringsfølelse og lek. I løpet av alpinrekrutten vil de eldste barna bli klar for å gå videre til aldersbestemte grupper, ved at de har blitt kjent med de grunnleggende prinsippene for en alpinsving. Vi deler opp i 7 faste grupper på opptil 9-10 barn, der alle skal få passe utfordringer og mestringsfølelse. Det er fast trener på hver gruppe slik at alle blir trygge og godt kjent.

PS: Trenerne vil bruke en økt eller to til å fordele barna på gruppene! 

Barnehagebarna (2016- og 2015-modeller) deles opp i 3 grupper. Vi deler opp disse gruppene før utetreningene starter, slik at alle får beskjed i Spond hvilken gruppe de er i, og hvem som er trener, før den 7. januar. Vestfargene og gruppenavn er rød, blå og gul. Ta høyde for at det vil bli noe skifter i gruppene i løpet av første/andre økt. Barnehagebarna møter foran billettbua og finner treneren sin med rett vestfarge. Vi ønsker at alle som har mulighet er med barna sine under hele økta, da barnehagebarna gjerne har behov for litt hjelp underveis (fall, toalett, kald osv). Det er også fint for treneren å ha foreldrene til hjelp underveis i økta.

Skolebarna (2014- og 2013-modeller) deles opp i 4 grupper. Disse gruppene vil bli delt opp i løpet av første/andre økt. Vestfarger og gruppenavn vil være lilla, grønn, grå og oransje. Skolebarna møter under infotavla. Vi ønsker at foreldre som kan følger etter skolegruppene i bakken, litt etter barnas behov. Dere kan også være til hjelp for treneren under økta. Vær tilgjengelig, men med litt avstand der barna synes dette er ok.

 

Heiskort: Kan kjøpes i billettbua fra kl 17.45. Foreldre som ikke har heiskort får følge barna gratis i treningstida, men må ha keycard og må derfor innom billettbua først for å få "frikort".


Trine Bakke er hovedansvarlig for Alpinrekrutten, og ved spørsmål kan hun nås på epost trine.bakke@tbrt.no og på Spond


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline