Alpinrekrutten vinter 2022

Postet av Stein Kjartan Vik den 15. Des 2021

Vi ønsker 2014-, 2015-, 2016- og 2017-modeller velkommen til alpinrekrutten vinteren 2022!

 

Praktisk info:

Når: Torsdager kl 17.50 – 19.00 fra og med den 6. januar og fram til påske. - Presis oppmøte til kl 17.50 er viktig da gruppene samles og starter oppvarming og blir kjent da.

Oppmøte: Vangslia, ved billettbua/infotavle i bunn av barneheisen/t-kroken.

Påmelding: Ny i klubben? Last ned Spond, ved å følge denne: https://group.spond.com/TIYVX og meld barnet inn i Oppdal Alpin klubb her: https://medlemskap.nif.no/Start/Index/841032  

All videre informasjon om alpinrekrutten kommer i Spond, så alle må være registrert der og fått tildelt gruppe før de kommer på trening.

Krav til å være med: Barna må være i stand til å kjøre ned barnebakken i Vangslia helt på egen hånd, svinge og stoppe. Det er en fordel om de tar heisen selv (barneheis for de minste og t-krok for de større). Trenger de hjelp i heisen må en forelder være med og hjelpe barnet. Hvis barnet ditt ikke er klar for å kjøre helt på egen hånd til 6. januar, er dere selvfølgelig velkommen til å bli med så snart dere har øvd nok. Vær mye på ski, kos dere og øv masse 


😊

 

Vi oppfordrer til at alle foreldre som har mulighet er med barna og hjelper til i bakken. Barna er små, det er vanskelig å få med seg alle beskjeder, og vi trenere trenger hjelp til å holde gruppene samlet både i heis og i traseen.

 

Opplegget:

Alpinrekrutten skal gi barna grunnleggende skiferdigheter, med fokus på trygghet, mestringsfølelse og lek. I løpet av alpinrekrutten vil de eldste barna bli klar for å kunne gå videre til aldersbestemte grupper, ved at de har blitt kjent med de grunnleggende prinsippene for en alpinsving. Vi deler barna opp i 9 faste grupper på opptil 10 barn, der alle skal oppleve mestringsfølelse og passe utfordringer. Det er fast trener på hver gruppe slik at alle skal bli godt kjent og føle seg trygge.

Dersom noen barn har spesielle behov i forhold til gruppeoppdeling, ønsker vi beskjed om dette på Spond innen nyttår. Da skal vi prøve å ta hensyn til det. 

Vi trenerne deler opp i grupper før utetreningene starter. Dere vil få beskjed i Spond om hvilken gruppe (farge) barnet deres skal starte i, og hvem treneren er. Ta høyde for at det vil bli noe skifter i gruppene i løpet av de første øktene når vi har blitt mere kjent med barna. Vi har 90 påmeldte barn, og vil gjøre vårt beste for å dele opp i grupper som vil gi skiglede til alle.

Barnehagebarna (2017- og 2016-modeller) deles opp i 4 grupper, i gul, blå, grønn og hvit gruppe. Barna og treneren får på seg vester i sin gruppefarge. Barnehagebarna møter foran billettbua og finner treneren sin med rett vestfarge.

Skolebarna (2014- og 2015-modeller) deles opp i 5 grupper. Vestfarger og gruppenavn vil være oransje, rød, svart, lilla og grå. Skolebarna møter under infotavla, og finner treneren sin med rett vestfarge.

 

Foreldre og barn som ikke har sesongkort får gratis heiskort som gjelder for treningstida kl. 18-19. Dette kan fås i billettbua ved t-kroken. Det er lurt å være tidlig ute for dette hvis barnet ditt skal henge på når gruppa går på heisen kl 18.00.

 

Trine Bakke er hovedansvarlig for Alpinrekrutten, og ved spørsmål kan hun nås på Spond, evt. trine.bakke@tbrt.no

 Hilsen Trine


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.