Klubbsamling i Tänndalen

Klubbsamling i Tänndalen


Arrangør: Oppdal IL - Alpint
Påmeldingsfrist: 17.11.2016 19:51

Tid


Vi gjentar fjorårets suksess og håper at så mange som mulig av klubbens aktive og foreldre blir med til Hamrafjället i Tänndalen. Det tar ca 2 timer og 50 minutter å kjøre til Hamra.

Det blir svenskhandel (for den som vil), herjing i gangene, mye sosialt for både små og store, men først og fremst et topp sportslig opplegg med mye skikjøring!


Samlingen blir tilrettelagt for U9 og eldre

Det skjer mye i Hamra denne høsten. De har revet de gamle t-krokheisene og er i ferd med å sette opp en ny 6-seters stolheis og ny t-krok i Hamra. Les mer om hva de har på gang via denne linken.

De nye heisene er ikke ferdig bygget til samlingen vår. Vi kommer derfor til å trene i nabobakken Buskvallen, se løypekart.

Vi må kjøre bil fra Lodgen der vi skal bo til bakken, og det tar ca 5 min. Det er denne gangen ikke like fleksibelt som vi er vant med mtp pauser mv. Vi tenker at det derfor kanskje passer best for U9 og eldre, men alle er selvsagt velkomne til å bli med! Da vet man bedre hva man går til. Det blir like mye herjing i gangene uansett;-)

Frist påmelding: 6. november kl 20:00!

Vi har reservert 12 Ski Lodge leiligheter (11 stk med plass til 6 personer og 1 stk leilighet med plass til 4 personer). Dette er leiligheter med god standard og god plass.

Vi har forhandlet frem svært gode priser:

  • Ski Lodge 6 sengs: 895 svenske kroner per døgn per leilighet! 1 rom med dobbeltseng og 1 rom to køyesenger, åpen stue/kjøkkenløsning.
  • Ski Lodge 4 sengs: 685 svenske kroner per døgn per leilighet! 1 rom med dobbeltseng og 1 rom en køyeseng, åpen stue/kjøkkenløsning.

Prisene inkl sluttrengjøring. Hver enkelt leilighet betales av den enkelte ved ankomst direkte til Ski Lodgen!

Meld på nå! https://goo.gl/forms/HVN7zcIJQRhhOQiq2

Mat/middag

Oppdal Alpin inviterer alle store og små til middag fredag og lørdag. Du trenger derfor kun å tenke på alle andre måltider enn middag.

Alle leiligheter har fullt utstyrt kjøkken.

Skipass

Treningskort 225 svenske kroner per dag. Hver enkelt legger ut/betaler for skipass.

Oppdal Alpin refunderer skipass for betalende aktive medlemmer i Oppdal Alpin i henhold til vanlig praksis.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.