Treningsavgift sesongen 2017/18

Postet av Oppdal IL - Alpint den 8. Okt 2017


Vinteren er straks her og treningsavgift for sesongen 17/18 er klar. Avgiften blir sendt ut og skal betales via Min Idrett (du og dine barn må være registrert medlem og ha etablert profil i Min Idrett). 


Treningsavgift for sesongen 17/18: 

Alpinrekruttenkr 1100,-              
U9-U12kr 1850,- 
U14-U16kr 2600,-

Om medlemskap og Min Idrett 

Alle medlemmer skal være betalende medlem i Oppdal IL, men også medlem i Oppdal Alpin Klubb (medlemskap i Oppdal Alpin Klubb er gratis) for å ta del i vårt treningstilbud. 

Du kan lese mer om hvordan du melder deg inn i vår klubb her.  


Om treningsavgiften - og hva den dekker:  

Alpinrekrutten

Treningsavgiften inkluderer bl.a. barmarkstrening i Idrettshallen (onsdager) frem til jul og skitrening (onsdager) fra januar og frem til påske i Vangslia. 

Kvalifiserte trenere både på barmark og ski. 

Klubben dekker også startkontigent på alle våre lokale skirenn, som Sesongstarten, Telenorkarusellen, Klubbmesterskap mv. 

U9-U16 

Treningsavgiften inkluderer bl.a. i Idrettshallen på onsdager og fredager frem til jul, samt skitrening 2-3 kvelder (avhengig av aldersgruppe), i tillegg til trening på utvalgte helger gjennom sesongen.  

Kvalifiserte trenere både på barmark og ski. Mulighet for å delta på Ironman Jr. test 2 ganger per sesong for U12 og eldre. 

Klubben dekker også startkontigent på alle våre lokale skirenn, som Sesongstarten, Telenorkarusellen, Klubbmesterskap mv. I tillegg dekkes startkontigent og heiskort (refusjon) på utvalgte renn "utabygdes" 

Klubben dekker treningavgift og heiskort (refusjon) ved treningssamlinger "utabygdes" i klubbregi. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.