Erik Håker Cup - Invitasjon, program og påmelding
Postet av Oppdal IL - Alpint den 18. Feb 2024
Påmelding og program på iSonen: https://isonen.no/event/clna8ezky00al73012f75okny/
Årsmøte Oppdal Alpin Klubb 25. februar
Postet av Oppdal IL - Alpint den 11. Feb 2024
Møtet holdes i klubbhuset kl. 20-21, vel møtt!
Årsmøtedokumenter:
Årsmelding Oppdal Alpin - 2023.pdf
Oppdal Alpin - valgt revisors beretning 2023.pdf
Resultatregnskap Oppdal Alpin Klubb 2023.pdf
Balanse Oppdal Alpin Klubb 2023.pdf
Valgkomiteens innstilling til årsmøte i Oppdal Alpin klubb 2024.docx.pdf
Program og tidsplan
Postet av Oppdal IL - Alpint den 25. Sep 2023
Oversikt - dag, disiplin, arena
Tirsdag 02.04.2024: Utfortrening 1, Vangslia
Onsdag 03.04.2024: Utfortrening 2, Vangslia
Torsdag 04.04.2024: Utfor konkurransedag, Vangslia
Fredag 05.04.2024: Super-G + Team Event, Vangslia
Lørdag 06.04.2024: GS, Hovden + Premieutdeling og løpermiddag Quality Hotel Skifer, påmelding: https://skiferhotel.hoopla.no/event/2840428447
Søndag 07.04.2024: SL, Hovden + Premieutdeling i bakken
Informasjon og program:
https://docs.google.com/document/d/1AP4dB5wyACC2g8k8kdBHeJrI1P1f9j_S/edit
Overnatting HL24
Postet av Oppdal IL - Alpint den 25. Sep 2023
Dato/Tid | Antall | Romkategori | Pris pr. rom pr. døgn inkl. frokost |
Enkeltrom | Kr. 1.150,- | ||
Dobbelt-/twin rom | Kr. 1.350,- | ||
Superior rom sgl/dbl | Kr. 1.450,-/1.650,- | ||
Familierom | Kr. 1.650,- | ||
Connecting rom | Kr. 2.700,- |
Familierom: maks antall er 2 voksne og 2 barn opptil 10 år.
Connecting rom: maks antall er 4 voksne/ungdom og 2 barn opptil 10 år.
Øvrige tillegg:
· Ekstra seng på dobbeltrom kr. 300,- pr. døgn. Maks 1 ekstraseng pr. rom.
· Babyseng kr. 100,-
· Hund kr. 300,-
Bespisning over 14 år:
Dato/Tid | Antall | Meny | Pris pr. pers. pr. døgn |
¾ pensjon: Selvsmurt matpakke og idrettsbuffet | kr. 510,- |
Bespisning 5-14 år:
Dato/Tid | Antall | Meny | Pris pr. pers. pr. døgn |
¾ pensjon: Selvsmurt matpakke og idrettsbuffet | kr. 410,- |
Idrettsbuffet inneholder dagens suppe, salat og brød, 2 x varmretter med tilbehør, og dessert.
For de som bestiller det vil det bli servert til følgende tider:
Mandag 1.4: kl. 1830-2000
Tirsdag 2.4- torsdag 4.4: kl. 1800-2000
Fredag 5.4: kl. 1830-2030
Lørdag 6.4: Bankettmiddag for løperne i Skifersalen, påmelding her: https://skiferhotel.hoopla.no/event/2840428447
Foreldre og støtteapparat spiser i restauranten
Frokost:
· Mandag-fredag kl. 06.30-09.30
· Lørdag-søndag kl. 07.30-10.30
Det tilrettelegges for tidlig frokost ved behov for dette.
Bestilling skjer til:
- q.skifer@strawberry.no eller 73 60 50 80