Registrering i klubben - treningsavgift mv

Postet av Oppdal IL - Alpint den 15. Nov 2017

Alle må være registrert bruker i Min idrett og legge til Oppdal Alpin Klubb som sitt idrettslag/klubb

Alle som ikke har registrert seg MÅ nå registrere seg via Min idrett: https://mi.nif.no/

Det har vært utfordrende for mange å registrere seg, legge til seg selv eller familiemedlemmer som medlem i Oppdal Alpin Klubb mv. 

Alle som skal delta i organisert idrett i Norge må være registrert via Min Idrett, slik er det heller ingen unntak for oss.

På sidene til Min idrett er det godt forklart hvordan man skal gå frem, og om man følger veiledningen der trinn for trinn vil du få til registreringen. 

Trenger du hjelp? 

På forsiden på Min idrett (bilde over) er det flere valg på siden hvor du kan registrere ny bruker. alle går til samme sted, så spiller ingen rolle fra hvilket sted du klikker deg inn.  

Min idrett har også hjelpesider, den beskriver hvordan du skal legge til familiemedlemmer, ny klubb mv. https://itinfo.nif.no/Min_idre...

Vi kan hjelpe til med registreringen - i idrettshallen 15. november

Onsdag 15. november vil representanter fra klubben være i idrettshallen for å sørge for at alle som ikke er registrert blir registrert. 

Medlemsavgift og treningsavgift 

Etter at alle er som deltar på alpinrekrutten og barmarkstrening i idrettshallen blir registrert 15. november, vil det først sendes ut krav om medlemsavgift. Denne er kr 0,-, det vil si at ingenting skal betales. 

Deretter blir det sendt ut treningsavgift. 

T-skjorter til Alpinrekrutten 

Alle som har betalt treningsavgift til neste alpinrekrutt 22. november vil få utdelt t-skjorte. Betalt treningsavgift vil være påkrevd for å være med på trening fra og med 22. november.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.