Felles barmarksamling - Gjevilvassdalen - 18.-19.august 2018

Postet av Oppdal IL - Alpint den 16. Aug 2018


Vi gleder oss til å på ny samle de flotte skiungdommene i Oppdal til Barmarkssamling 😊 Her skal vi trene og utfordre hverandre enten vi driver med alpint, langrenn, skiskyting eller jibbing. Det ble en veldig flott og sosial samling med strålende vær i fjor, og vi satser på en artig og lærerik helg i år også!

Det blir overnatting i telt/lavvo ved “storstenen” for de fra 4.klasse og eldre. Yngre utøvere, de som begynner i 3.klasse, kan delta på aktivitetene på dagtid begge dagene. De kan også overnatte, men da i egne telt med foreldre. Foreldre må bringe og hente barna i Gjevilvassdalen. Vi setter pris på om noen foreldre kan være med å hjelpe til med diverse, det trengs bla noen som kan ha litt ansvar for de ungene som ikke har med foreldre.


Program lørdag 18.august: 

12.30 Oppmøte ved innerste parkering til Rauøra.

13.00-16.30 Diverse stasjonstrening: bla store dekk, hengestang og hinderløype. Her får man trent både balanse, hurtighet, styrke, spenst, utholdenhet, koordinasjon, og problemløsning. 

Inkl en halvtimes mat-og drikkepause. 

16.30 Felles grilling av mat på stranden.


Program søndag 19.august: 

11.00 Oppmøte ved “storstenen”. Forsikre oss om at alle har spist nok før dagens turmål, som i år er: Rensbekktjønna. Det blir fordelt trenere på forskjellige "tempogrupper" for våre utøvere fra 9 år og oppover, ut ifra hvor fort og langt man ønsker å gå. Yngre utøvere, søsken etc er velkommen til å være med på fjellturen, men de må ha med seg foreldre, og gå i lag med de. 

ca 15.30 Samling og fjelltur slutt. Henting på innerste parkering ved Rauøra.


Utstyr, mat og drikke: 

Ta med alt til overnatting: varme klær, liggeunderlag, sovepose og tannkost. 

Mat og drikke for to dager: matpakke og drikke til lunsj og kvelds lørdag, og matpakke og drikke til frokost og lunsj på søndag. Frukt? Hver enkelt tar selv med seg alt av grillmat. Vi stiller med griller, ketchup og sennep. Utøverne får tildelt en halvliter med brus hver til grillinga. 

Ta med en lettere tursekk til fjellturen på søndag. I denne må det være plass til litt klær, i tillegg til mat og drikke. Ta med klær etter vær. Dersom det blir fint vær kan det være lurt å ta med litt badetøy og en håndduk i tilfelle du får lyst til å bade i Gjevilvatnet.


Påmelding til Hanne Langseth på epost: hanne_langseth@hotmail.com, innen 15.aug. 

Skriv på navn, årskull, idrettsgren, tlf nr til foreldre, og om noen av foreldrene ønsker å bli med på dagtid og/eller overnatte.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.