Oppdal Alpin Ironman jr flyttes til lørdag 17.oktober

Postet av Oppdal IL - Alpint den 29. Mai 2020


Nærmere informasjon kommer.Årsmøte 2020 - protokoll

Postet av Oppdal IL - Alpint den 2. Apr 2020


Vedlagt følger protokoll fra årsmøtet i Oppdal Alpin: 

Protokoll Årsmøte Oppdal Alpin Klubb 16.03.2020 - signert.pdfIdrettsforbundet: - All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning

Postet av Oppdal IL - Alpint den 13. Mar 2020

Av: Pressemelding, 12. mar 2020

Facebook Twitter LinkedIn E-post

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. 

 

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) viser til den svært krevende og alvorlige situasjonen som spredningen av koronaviruset har skapt i Norge. Dette er en situasjon norsk idrett tar på største alvor og som nå får enorm innvirkning på all idrettsaktivitet i Norge. 

- Denne avgjørelsen får dessverre store konsekvenser for idrettsaktiviteten i våre 11.000 idrettslag over hele landet. Men vi er beredt til å ta føringene som kommer fra norske helsemyndigheter på største alvor og vi vil gjøre de tiltakene som er nødvendig for å hindre smittespredning i samfunnet, sier idrettspresident Berit Kjøll 
 
Ønsket tydelig svar fra myndighetene 
- Situasjonen er svært krevende og vi er glade for at nå har fått et tydelig svar fra norske helsemyndigheter og på bakgrunn av de føringene vi nå har fått avlyses all idrettslig aktivitet, treninger og konkurranser inntil videre, sier Kjøll.  
 
Generalsekretær Karen Kvalevåg i Norges idrettsforbund, sier at prosessen internt i idrettsorganisasjonen har vært veldig god i denne vanskelige tiden med god informasjonsflyt og nært samarbeid i hele denne krevende perioden.  
 
- Vi har jobbet iherdig med denne saken de siste ukene sammen med særforbund og idrettskretser – og alle ser alvoret i denne situasjonen. Vi er glade for at helsemyndighetene raskt har gitt oss et tydelig svar på hva vi  gjøre i dag.  Beslutningen er dramatisk for samfunnet og for norsk idrett, men liv og helse trumfer alle andre hensyn, sier Karen Kvalevåg.  

Helsetilsynets vedtak om forbud mot/stenging av idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs har hjemmel i smittevernsloven. Overtredelser av vedtaket vil kunne straffeforfølges. 

 
Konsekvenser 
Situasjonen som har oppstått får enorme konsekvenser, også for alle som er involvert i norsk idrett.  
- Norges idrettsforbund jobber med å etablere et enhetlig system for å rapportere inn konsekvensene dette får for idrettsorganisasjonen og våre frivillige, slik at vi samlet kan opprettholde den gode dialogen med Kulturdepartementet fremover. Årsmøte Oppdal Alpin 16. mars kl 20.00

Postet av Oppdal IL - Alpint den 3. Mar 2020

Årsmøtet i Oppdal Alpin blir avholdt i klubbhuset mandag 16. mars kl 20:00. 


Dokumenter: 

Oppdal Alpin klubb - resultatregnskap pr. 31.12.19.pdf

Oppdal Alpin klubb - Balanse pr. 31.12.19 - endelig.pdf

Årsmelding Oppdal Alpin - Årsmøte 16.3.2020.pdf

2019-03-14 Valgt revisors beretning 2019.pdf

Valgkomiteens innstilling til årsmøte i Oppdal alpinklubb.pdf

Orientering til årsmøte om WC 2022 

Orientering til årsmøte om Bakke-i-bakke selskap

Kompensasjon til styret/styrets leder 


Pga koronaviruset gjør vi det mulig å delta på årsmøtet i Oppdal Alpin Klubb mandag 16.3.2020 kl 20.00 via videokonferanse. 

Det er godt forklart hvordan du kobler deg til når du trykker på linken nedenfor (flere alternativer for PC, Mac og mobil). Lurt å koble seg opp noen minutter før møtet starter. 

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NjMyMDVkM2ItZGE4NC00M2NmLWFkZTctMWRiMzE1MjNhYWYy%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22c376f662-1f63-4ea0-a605-2abe02158c00%22%2c%22Oid%22%3a%225097be9b-e7db-4c0f-a86b-843699038a44%22%7d

Ikke-medlemmer som forsøker å bli med blir "kastet ut";-) 

Vel møtt (i nettskyen)!
Oppdal Alpin Klubb ønsker velkommen til Erik Håker Cup 2020

Postet av Oppdal IL - Alpint den 13. Feb 2020


Fredag 28. februar

SuperG offisiell gjennomkjøring for U12 og eldre 


Lørdag 29. februar

2xSuperG for U12 og eldre (renn nummer 2 er Kretsmesterskap for Sør-Trøndelag Skikrets)   


Søndag 1. mars

SSL for U10 og yngre 

SuperG for U12 og eldre og (rennet er også Kretsmesterskap for Nord-Trøndelag Skikrets)  

Superkombinasjon (SuperG + 1 omg SL)  for U12 og eldre 


Alle renn kjøres i Vangslia, Oppdal Skisenter

Alle renn er kvotekvalifisering for U14 til Landsfinalen/Telenorlekene og for U16 til Hovedlandsrenn for Sør-Trøndelag Skikrets. 

Se fullstendig invitasjon og program: https://tinyurl.com/yx7xwukk Invitasjon til Kretsmesterskap Alpint for Sør-Trøndelag Skikrets

Postet av Oppdal IL - Alpint den 30. Jan 2020

Oppdal Alpin Klubb, i samarbeid med Sør-Trøndelag Skikrets, ønsker velkommen til Kretsmesterskap i Alpint.
Lørdag 8. februar SSL for U14 og eldre og SL for U12 og eldre i Hovdin, Oppdal Skisenter.

Søndag 9. februar SSL for U12 og yngre i Stølen, Oppdal Skisenter. 

Alle renn er kvotekvalifisering for U14 til Landsfinalen/Telenorlekene og for U16 til Hovedlandsrenn for Sør-Trøndelag Skikrets. 

Rennene er landsrenn og åpen for alle. Det kåres kretsmester i klassene U14 og eldre for deltakere tilhørende Sør-Trøndelag Skikrets! 

Se rennprogram mv. her: Invitasjon Kretsmesterskap Alpint Oppdal Sør-Trøndelag skikrets 2020.pdfTEMA: Klubbkveld om skadeforebygging. Ungdommer i vekst og utvikling.

Postet av Oppdal IL - Alpint den 30. Jan 2020

 


Oppdal Alpin inviterer trenere, foreldre og utøvere til klubbkveld 6.februar kl 20.00 -21.30 i Klubbhuset. Aktuelle utøvere vil være U14 og eldre. Alle trenere og foreldre som er interessert er velkommen.

Idrettsfysioterapeut Marit Klokset kommer og vil presentere materiale fra Idrettens Helsesenter og fra Senter for Idrettsskadeforskning ( skadefri.no)

Temaet vil være på hvordan vi skal forebygge skader blant utøverne våre som er i vekst og utvikling. Hvordan skal vi tenke rundt dette, og hvordan skal vi jobbe sammen for å nå lengst mulig? Og hvilke premisser gir barns vekst og utvikling for hvordan vi bør legge opp trening?Telenorkarusell torsdag 30. januar for alpinrekrutten og U9/10

Postet av Oppdal IL - Alpint den 28. Jan 2020


Torsdag 30. januar er det Telenorkarusell parallellslalåm for alpinrekrutten og U9/10 i Vangslia. 

Alle som har betalt treningsavgift er påmeldt, og finner navnet sitt på startlista.


• Utdeling av startnummer skjer inne i skiutleia mellom kl. 17.30 og 17.50. Vær presise!
• Start kl 18.00.
• Det vil være trening som vanlig for alpinrekrutt og U9/10 i tillegg til Telenorkarusell. Finn derfor gruppa/treneren din når du har fått startnummeret. 

Barnehagegruppene (15+14-modeller) i alpinrekrutten vil kjøre Telenorkarusell først, deretter skolegruppene (13+12-modeller), og til slutt U9/10. 

Trenerne vil ta med gruppene sine til PSL-start og dele opp i par.


Velkommen! INVITATION FIS OPPDAL & TRØNDELAGSRUNDEN/TOUR TRØNDELAG

Postet av Oppdal IL - Alpint den 21. Jan 2020


Oppdal Alpin Klubb, ønsker velkommen til FIS 2xStorslalåm (2xSSL) for damer og herrer søndag 23. februar og mandag 24. februar2020 og slalåm (SL) for damer og herrer tirsdag 25. februar 2020.

Alle renn arrangeres i Hovdin, Oppdal Skisenter, Oppdal.

Rennene inngår i Trøndelagsrunden (Vassfjellet og Oppdal) som 3 av 5 renn.

Påmelding, lagledermøte, rennkontor, premiering mv. se invitasjon (pdf)

INVITATION FIS OPPDAL 2020 ENG NOR.pdf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppdal Alpin Klubb would like to wish you welcome to the FIS 2xGiant Slalom (GS) for Ladies and Men, Sunday, February 23rd and Monday, February 24th 2020, and Slalom (SL) for Ladies and Men, Tuesday 25th February 2020. 

The venue for all races is Hovdin, Oppdal Skisenter, Oppdal.

The races are included in the Trøndelagsrunden/Alpine Tour Trøndelag (Vassfjellet and Oppdal) as 3 of 5 races.

Information regarding prizes, race office, team captain's meeting etc please read invitation in pdf (English version in the bottom of the pdf). 

INVITATION FIS OPPDAL 2020 ENG NOR.pdf 


Best regards,                                                                                                                                               

Stein Kjartan Vik, President, Oppdal Alpin Skiclub 

Olav Skjøtskift, Race Director, Oppdal Alpin Skiclub  Alpinrekrutten starter utetreninga torsdag 9. januar

Postet av Oppdal IL - Alpint den 3. Jan 2020

Torsdag 9. januar starter vi opp alpintreninga i Vangslia, oppmøte kl 17.45. 

Alle barnehagebarn (15- og 14- modeller) møter utenfor skiutleia, og skolebarna (12- og 13-modeller) møter opp utenfor kroa. 

Vi vil dele opp i 7 grupper, 3 grupper for barnehagebarna og 4 grupper for skolebarna. Det er nesten 80 barn som har krysset av for at de kommer på skitrening i vinter, det er kjempebra! 

Trenerne har allerede plassert enkelte barn i grupper, men vi må nok beregne å bruke den første økta til å få fordelt alle barna. Kom gjerne med innspill til trenerne i forhold til gruppeplassering ved spesielle ønsker/behov. Målet vårt er at alle barna skal bli sett, og få utfordringer i forhold til sine ferdigheter.

Alpinrekrutten tilbyr trening til alle 2012-15-barn som minimum er i stand til å kjøre ned barnebakken i Vangslia på egen hånd, uten å bli holdt eller være festet i tau. Dersom noen ikke er klar for dette enda, er det ingen problem å møte opp til trening senere i sesongen når dere har fått øvd mer. Vi oppfordrer alle foreldre til å øve med barna på å ta heisen selv. De minste i barneheisen, og skolebarna/de eldste i barnehagen i t-kroken når de behersker barneheisen. Dette fordi vi er avhengig av å kunne bruke hele nedre del av Vangslia (under henget) og ikke bare barnebakken til treningene, da vi er så mange. Gruppene for de aller minste, og de som ikke har kjørt mye på ski, vil i utgangspunktet holde seg i barnebakken.

Vel møtt alle sammen!