Felles barmarksamling Oppdal Alpin, OIL Ski/skiskyting og OIL jibbegruppa

Postet av Oppdal IL - Alpint den 16. Aug 2017

Dato: 2.-3.sept 2017

Sted: Gjevilvassdalen, Rauøra innerste parkering

Vi gleder oss til å på ny samle de flotte skiungdommene i Oppdal IL til

barmarkssamling. Her skal vi trene og utfordre hverandre enten vi driver med alpint, langrenn, skiskyting eller jibbing. Det ble en artig samling i fjor og vi håper på en morsom og lærerik helg i år også!

Overnatting i telt/lavo er for de fra 4.klasse og eldre. Yngre utøvere, fra 3.klasse, kan delta på aktivitetene på dagtid begge dager. Foreldre må bringe og hente barna i Gjevilvassdalen. Vi setter pris på om noen foreldre også kan hjelpe til. Trenere fra OIL kommer til å sette opp lavvoer til overnattingen.

Program lørdag 2.sept:

13.00 Oppmøte ved innerste parkering til Rauøra

13.30-17:00 Diverse stasjonstrening: hurtighet, styrke, spenst, koordinasjon.

18:00 Felles middag på stranden med grilling.

Program søndag 3.sept:

10.00 Oppmøte parkering Gjevilvasshytta. Det blir fjelltur langs stien til Jøldalshytta, og opp på toppen Høghøa.  OIL kommer til å fordele trenere på forskjellige "tempogrupper" for våre utøvere fra 9 år og oppover. Yngre utøvere, søsken etc er velkommen til å være med på fjellturen, men de må ha med seg foreldre, og "gå på egenhånd".

ca 1500 Samling og fjelltur slutt. Henting på parkering Gjevilvasshytta.

Utstyr:

Ta med deg alt til overnatting: varme klær, liggeunderlag, sovepose, tannkost. Mat og drikke for to dager: matpakke til lunsj eller kvelds lørdag, og matpakke til frokost og lunsj på søndag. Ta med grillmat til middagen, OIL stiller med griller. Ta med en lettere tursekk til fjellturen på søndag. I denne må du ha plass til litt klær i tillegg til mat og drikke. Ta med klær etter vær. Dersom det blir fint vær kan det være lurt å ta med litt badetøy og en håndduk i tilfelle du får lyst til å bade i Gjevilvatnet.

Påmelding til Hanne Langseth på epost: hanne_langseth@hotmail.com innen 30.august.

Skriv på navn, alder, idrett, tlf nr foreldre, og om noen av foreldrene ønsker å overnatte.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.